liten oppdatering

har ikke vært så aktiv til og blogge i det siste dette kommer av at jeg lager et støre innlegg som jeg nå sitter og gjør en del informasjon samling på må lese igjenom et par fine hefter på 20-30 sider og slik, men det kan bli interasank og se hvordan det blir til slutt. jeg er en aktiv spiller selv og innlege handler faktisk om spill. for spill blir ofte trokket på og slik i media. fordi sammfunnet vill ha noen og legge skylden på og nå vill jeg prøve og vise at alt ikke er så svart på hvit som det snakkes om i media. 

også sitter jeg med diverse småprosjekter som jeg senere vill legge ut. et par tegninger både på ark og noen som er laget med digitale verktøy kan bli morsomt og se hvordan det kommer til og se ut. driver også på og skal til og fikse designe, men det kommer til og ta en del lenger tid siden jeg ikke vet helt hvordan jeg vill ha det og slik men det skal bli bedre.

også driver jeg på med et par litt hemmelig triks opp i ærme mitt her nå som jeg også vill legge ut ved senere annledninger. tar bare litt tid og sette alt dette sammen til noe som faktisk er litt bra. så ja. for jeg vet kvalitet på det jeg har legge ut ikke er så veldig bra, men dette er noe jeg skal og vill forandre på så se fram til dette :) 

så ja når det først kommer noe ordentlig her igjen vill det være med et følge på flere til ikke langt bak for nå har jeg slappet litt for mye av her på bloggen. er ikke så flink til og ha 100 ider hver dag. men skal presse meg selv framovert til og skrive mer og bedre. kommer også til og legge ut noen filmklipp i fremtiden, men de må redigere og litt sånt først så det er bare og gledde seg. for her skal det nå bli kraftike forbedringer før ikke alt for lenge.

 

noe du vill se mere av eller mindre av så send melding til innboksen min her eller legg igjen en kommentar så ser jeg på det så fort jeg kan :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nakama

Nakama

16, Oslo

blogger om alt og ingenting. det jeg blogger om kan gi mening eller ei.

Kategorier

Arkiv

hits