hvem er jeg?

de som mener de kjenner meg vet at jeg hetter christoffer ......... at jeg er 16år og at jeg kommer fra oslo. at jeg også går på medier og komunikasjon på hellerud videregående første året. de vet at jeg også kan være svært glemsk til tider og gjøre ting uten helt og tenke på det først. de som kanskje kjenner meg i litt bedre vet også at vis noen plager noen jeg kjenenr nøler jeg ikke et sekund på og legge dem i bakken. det er mer eller mindre det sier ikke så mye om meg selv vanligvis til folk. fordi jeg er redd for at folk skal kunne skjenne meg og dermed bruke det de vet om meg til og skade meg. 

og akkurat derfor skapte jeg allerede i 3 klasse et annen person inni meg slik at jeg selv ikke kunne bli skadet på samme måter igjen. ble plaget mye fordi jeg hadde nettop byttet skole alle var da alt i gjenger og siden jeg var alene ble jeg hakket på av nesten alle. og ble plaget fordi moren min også var dø så det gjorde meg sårbar. så jeg skapte denne andre meg til det formålet at jeg selv ikke skulle bli såret. jeg skapte han fordi jeg var redd for alle og envær det er jeg også fremdeles. jeg er livredd for at noen av de jeg ser på som mine venner skal dolke meg i ryggen igjen. livredd for og bli plaget så ekstremt igjen. at jeg går rund som en person som ikke viser mer en et smil til offentligheten og til alle andre. fordi da viser jeg enkelt og greit ingen svakepunkter i megselv. og vis jeg kjenner noen som blir plaget selv og jeg bare har så vidt snakket med dem. og de av en eller annen grunn skulle bli plaget har jeg aldri nølt med og bruke vold mot de som plager vis det trengs. fordi jeg enkelt og greit ikke vill at andre skall inn i det helvete jeg var i. jeg holder alt for meg selv og slipper ikke mye ut. ikke til de jeg stoler på engang fordi jeg ikke tør. og til tider kan jeg oppføre meg som en direkte drittsekk mot folk jeg kjenner fordi jeg ikke vill at de skal bry seg så mye om meg i det hele tatt. fordi da snoker de ikke rund med hva jeg driver med og bryr seg gjenerelt mindre om meg. noe som passer slik jeg vil ha det utmerket. men jeg kjønner at jeg ikke kan forsette slik stor lenger det er like før jeg sprekker her, men det er vanskelig og endre på en forsvar mekanisme man har praktisert i så mange år. så vet faktisk ikke om jeg klarer og slutt og være sånn. det er spesielt vanskelig og vise at jeg bryr meg om ting. fordi det er da jeg blir mest sårbar så holder alt inni meg. 

jeg skriver dette innlegge mer som en måte og tilstå på fordi jeg føler at det trengs. jeg bruker innlegge også på en måte og brytte opp den forsvarverket jeg har bygget opp på disse årene. med og fortelle om megselv. jeg beklager Adrian, tomas, jan, markus, edvin, johan, eirik og alle andre for at jeg er en slitt drittsekk flere ganger mot dere. håper dere kan tilgi meg og ikke tenke at jeg gjør dette for og være slem...

Én kommentar

Tomas

22.03.2013 kl.22:39

jeg har tilgitt deg. håper du får en super ferie :)

Skriv en ny kommentar

Nakama

Nakama

16, Oslo

blogger om alt og ingenting. det jeg blogger om kan gi mening eller ei.

Kategorier

Arkiv

hits