Gjestebloggeren fra Wonderland

Heisann folkens.
Jeg har da på en måte blitt spurt om å lage et aldri så lite gjesteinnlegg om bloggeren selv. Får vel starte med å introdusere meg selv under navnet Alice siden det er det Chris(toffer) aka Mad Hatter?en har døpt meg. Har egentlig ikke kjent ham så alt for lenge, men jaja.

Har vel gått nok rundt salaten som han selv ville sagt, så får heller prøve å komme til poenget.

Chris er en ganske ?uskyldig? gutt på to ben, sjelden seriøs og sjeldnere uten en spøk på lur. Han har mange vanlige interesser, og noen mindre vanlige. Vanlig å høre på musikk ofte, ikke like vanlig å være fascinert av spisepinner (tror jeg, da).

Så vidt jeg vet, har han ikke lagt ut noe bilde av seg selv på bloggen (enda). For dere som ikke kjenner ham, foreslår jeg å lete til dere finner et rom med mange fine tegninger på veggen. Finner dere det, kan dere altså ha kommet til rett rom. I så fall vil jeg bare få gratulere.

Har dere derimot ikke tid til å gå rundt salaten, men heller vil tråkke i den med en gang, så får dere heller bare spørre ham. Jeg er ingen GPS så skal heller ikke prøve å fungere som en.

Tilbake til poenget. Sporet litt av. Chris er en ganske så snill fyr (ja, nå underdriver jeg) som bryr seg veldig mye om de som betyr noe for ham. Altså en sånn venn som alle ønsker seg. Er du blant de som har lyst til å være mer enn venner med ham, må jeg nok skuffe og si jeg har hørt rykter om at han ikke er ledig. Dette får han heller komme tilbake til selv om han skulle føle for det.

På en annen side er han veldig kreativ. Tegner som Picasso og er heller ikke så verst på å lage filmer. Han er også proff nybegynner på munnspill og dyktig barsanger, om det skulle være av interesse å vite. 

Sist men ikke minst, må jeg be dere om å si ifra til Chris om dere har en flosshatt han kan få eller få kjøpe billig. Han trenger en som han kan male i en mørkegrønn-aktig farge til Mad Hatter cosplayet sitt.

Da tror jeg at jeg har fått med noe viktig, noe unyttig, og noe interessant. Det er vel bare litt av alt som forventes av enhver blogger i hvert eneste innlegg, men siden jeg er gjesteblogger så antar jeg at dette kan tilgis.

 

Takk for meg.

- Alice. J

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christoffer

Christoffer

16, Oslo

jeg blogger om hva jeg føler for akkurat da. det kan ta timer til dager mellom hvert innlegg og har en del skrivefeil :P Men alt jeg legger ut er aldri noe som jeg ikke mener

Kategorier

Arkiv

hits