paint the world

Verden blir bare et mer og mer kjedelig sted fordi alt blir mer svart eller hvitt. Det er ikke noe galt med de fargene, men de er bare kjedelige i det lange kjøret. Og på grunn av dette føler jeg liksom at ting mangler liv og den personligheten de hadde før. Det er ikke noe lenger som får deg til og sperre opp øynene lenger fordi den kanskje var orginalt og kult. Det er bare de samme greiene om og om igjen. Alt blir bare så dystert og kjedelig.... Ting mangler stoppeffekten som får deg til og stoppe helt opp og tenke bare wow dette var faktisk ganske kult.
Og med Paint the world mener jeg at vi burde forandre på dette gjør ting mer fargerikt igjen og ikke la alt bare gå inn i dysterheten. At vi bure like det som kanskje er litt anderles fordi det faktisk gjør ting spesielle. Det gir liv og personlighet til ting og tang. 

so lets go outside and paint it :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christoffer

Christoffer

16, Oslo

jeg blogger om hva jeg føler for akkurat da. det kan ta timer til dager mellom hvert innlegg og har en del skrivefeil :P Men alt jeg legger ut er aldri noe som jeg ikke mener

Kategorier

Arkiv

hits